slide slide2

Wanneer u melding maakt van spoedklussen, kleine klussen en/of schade aan gebouwen dan zullen wij zo snel mogelijk de juiste mensen in onze organisatie aansturen.

Wij verzorgen ook het traject wanneer er naar aanleiding van de aangemelde klus een offerte dient opgesteld te worden voor verzekering of eigenaar van het perceel.

Alle meldingen voor Dekker Vastgoedzorg B.V. kunnen worden gestuurd naar:    

info@dekkerbv.eu

Inbraakschade herstellen door Dekker Vastgoedzorg

Inbraakschade herstellen [PLAATSNAAM] DekkerInbraak schade laten herstellen? Dat laat u natuurlijk graag door iemand doen die verstand van zaken heeft! Dekker Vastgoedzorg is werkzaam in velen facetten in en om het huis. Onze focus ligt op het mooi maken en behouden van huizen en ander vastgoed. Inbraakschade herstellen is hier een van. Dit is een van onze meest gewaardeerde diensten. Hiermee proberen wij immers niet alleen materiële maar ook emotionele schade te herstellen.

Emotionele inbraakschade herstellen met Dekker

Een inbraak of inbraakpoging kan zorgen voor een vervelend en onveilig gevoel. Niet alleen zijn uw spullen weg, deuren of kozijnen kapot, maar ook het vertrouwen in een veilig thuis kan sterk verminderen. Dit is dan ook waarom we bij Dekker Vastgoedzorg graag mensen helpen bij het herstellen van inbraakschade.

Inbraakschade herstellen is een verzamelnaam

Inbraakschade komt voor in veel verschillende vormen. Soms kunnen onze experts voldoen met het weg werken van een beschadiging. Terwijl het soms nodig is om een geheel kozijn te vervangen. Bij Dekker Vastgoedzorg hebben wij verschillende inbraakschades voorbij zien komen:

  • Kapotte ruiten
  • Geforceerde sloten
  • Open gebroken kozijnen

Dekker vastgoedzorg verzorgt herstel van alle schade aan uw huis en dus aan uw veilig haven.

Inbraakschade herstel aanvragen via de verzekering

De kosten van het herstellen van de inbraakschade kunnen we vaak in overleg met uw verzekering via uw polis regelen. We overleggen de mogelijkheden binnen uw verzekering en stellen een adequate afhandeling altijd voorop.

We bekijken elke zaak apart het ene verbogen slot is het andere niet. Wij stellen per schade een individueel schadeherstel plan op. We bekijken wat er gedaan moet worden, wie wij hiervoor moeten inschakelen en welke middelen we hiervoor nodig hebben. Dit zorgt niet alleen voor een efficiënte werkwijze. Ook betekent dit dat de inbraakschade in één keer goed wordt hersteld.

Bent u slachtoffer van een (poging tot) inbraak? Wilt u snel, efficiënt en professioneel de uw huis herstellen? Bel dan nu met een van onze collega’s.

Laat uw reactie achter

Maak a.u.b. uw keuze: