slide slide2

Wanneer u melding maakt van spoedklussen, kleine klussen en/of schade aan gebouwen dan zullen wij zo snel mogelijk de juiste mensen in onze organisatie aansturen.

Wij verzorgen ook het traject wanneer er naar aanleiding van de aangemelde klus een offerte dient opgesteld te worden voor verzekering of eigenaar van het perceel.

Alle meldingen voor Dekker Vastgoedzorg B.V. kunnen worden gestuurd naar:    

info@dekkerbv.eu

Keuken onderhoud en totaal vastgoedonderhoud

Keuken onderhoud Vastgoedzorg Dekker Keuken onderhoud uitbesteden? Voldoet deze niet meer aan uw wensen? Dekker Vastgoedzorg B.V. is de aangewezen partij! Wij hebben namelijk alles in huis voor onderhoud aan uw vastgoed. Van keuken onderhoud tot schilderwerkzaamheden en complete verbouwingen. Wij ontzorgen compleet. Hierdoor hebben vele klanten hun weg naar ons weten te vinden. Het onderhoud van uw bedrijfspand, woning of ander onroerend goed is bij ons in vertrouwde handen. Wij onderscheiden ons door:

  • De duidelijke afspraken
  • De concurrerende prijzen
  • De efficiënte planning
  • De kwaliteit
  • Een vast aanspreekpunt

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij allerlei soorten onderhoudswerkzaamheden uitvoeren met een minimale overlast. We houden rekening met uw wensen en situatie. Onze klant is immers koning.

Keuken onderhoud en reparatie

Zijn er tegels in de keuken afgebroken? Zitten deze scheef of zijn deze onderhevig aan schimmel? Wat de problemen in uw keuken ook zijn, wij lossen deze op. Met onderhoud- en reparatiewerkzaamheden herstellen wij uw keuken in nieuwstaat zonder dat u een nieuwe hoeft aan te schaffen. Wij hebben namelijk de expertise in huis om alle onderdelen te vervangen of te repareren. Is de keuken niet meer te herstellen en aan vervanging toe? Wij zijn tevens gespecialiseerd in het plaatsen en monteren van projectkeukens. Projectkeukens worden veel toegepast voor de verhuur van woningen en bedrijfspanden. Deze hebben namelijk een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Keuken onderhoud en meer

Dekker Vastgoedzorg B.V. is niet alleen uw partner voor keuken onderhoud. Wij zijn al vele jaren partner in totaal vastgoedonderhoud. In samenwerking met een vast team zijn wij betrokken bij diverse projecten op het gebied van onderhoud, verbouw en renovatie. Wij denken mee met het gehele proces. Graag werken wij aan een lange termijnrelatie met onze klanten. Dit realiseren wij door optimale dienstverlening!

Meer informatie over keuken onderhoud? Een offerte of advies? Vraag dit gemakkelijk en snel op via onze website. Ook kunt u ons telefonisch bereiken.

Laat uw reactie achter

Maak a.u.b. uw keuze: