slide slide2

Wanneer u melding maakt van spoedklussen, kleine klussen en/of schade aan gebouwen dan zullen wij zo snel mogelijk de juiste mensen in onze organisatie aansturen.

Wij verzorgen ook het traject wanneer er naar aanleiding van de aangemelde klus een offerte dient opgesteld te worden voor verzekering of eigenaar van het perceel.

Alle meldingen voor Dekker Vastgoedzorg B.V. kunnen worden gestuurd naar:    

info@dekkerbv.eu

Keuken onderhoud in Amsterdam Noord? Dekker Vastgoedzorg B.V. zorgt voor uw keuken

Keuken onderhoud aan uw pand(en) in Amsterdam Noord? Of nieuwe keukens laten plaatsen in woning of bedrijfspanden voor de verhuur? Wat uw wensen ook zijn, Dekker Vastgoedzorg B.V. is u graag van dienst. Zijn wij al vele jaren actief in het onderhouden van vastgoed voor wonen en werken. Met een team ervaren en goed opgeleide vakmensen spelen wij actief in op de wensen van onze klanten. Dit kan op oproepbasis maar ook voor de lange termijn. Inmiddels hebben wij een lange termijn relatie op weten te bouwen met vele van onze klanten. Dit komt mede door onze manier van werken. We houden rekening met:

  • Wensen
  • Budget
  • Gemak
  • Duurzaamheid
  • Veiligheid

Ongeacht de aard of omvang van het uit te voeren project nodigen wij u van harte uit voor een kennismakingsgesprek. Vraag een offerte of advies aan via onze website.

Projectkeukens in Amsterdam Noord worden verzorgd door Dekker

Het plaatsen en onderhouden van projectkeukens behoort tot een van onze specialismen. Deze worden veelal toegepast bij woningen en bedrijfspanden die verhuurd (gaan) worden. Projectkeukens worden basic uitgevoerd. Deze hebben een goede prijs/kwaliteitverhouding en kunnen eventueel uitgebreid worden met apparatuur naar wens. De bladen bestaan uit een kunststof toplaag met een spaanplaat- of multiplex vulling. Deze kunt u in diverse kleuren en maten bestellen. Doordat wij werken met diverse vakmensen kunnen wij het gehele traject voor u verzorgen. Van tegel tot stucwerk, betimmeringen en elektra.

Keuken onderhoud en meerdere specialismen in Amsterdam Noord

Naast keuken onderhoud in Amsterdam Noord houden wij ons bezig met meerdere onderhoudswerkzaamheden. Wij beschikken over de kennis, kunde en capaciteit om vastgoed in zijn totaliteit compleet te verbeteren. Dit kan bestaan uit bijvoorbeeld schilderwerk, betonherstel, isolatiewerkzaamheden en/of complete verbouwingen. Wilt u hier geen omkijken naar hebben? Laat dit dan door ons verzorgen. Indien wenselijk kunnen wij planmatig onderhoud uitvoeren.

Keuken onderhoud Vastgoedzorg Dekker Amsterdam Noord

Laat uw reactie achter