slide slide2

Wanneer u melding maakt van spoedklussen, kleine klussen en/of schade aan gebouwen dan zullen wij zo snel mogelijk de juiste mensen in onze organisatie aansturen.

Wij verzorgen ook het traject wanneer er naar aanleiding van de aangemelde klus een offerte dient opgesteld te worden voor verzekering of eigenaar van het perceel.

Alle meldingen voor Dekker Vastgoedzorg B.V. kunnen worden gestuurd naar:    

info@dekkerbv.eu

Lekkage schade? Geen zorgen! Dekker Vastgoedzorg B.V. regelt alles voor u

Waterschade- lekkage schade- Vastgoed zorg DekkerLekkage schade herstel? Wij van Dekker Vastgoedzorg B.V. zijn gespecialiseerd in het opsporen van lekkage en herstellen van waterschade. Indien u dit snel en goed wilt laten verhelpen moet u beslist bij ons zijn. Wij zijn inmiddels al vele jaren een bekend begrip in de omgeving en staan voor snel, professioneel en adequaat handelen. Wateroverlast is erg vervelend. Indien dit niet snel wordt verholpen kan het grote schade aanrichten. Op jaarbasis ontstaan er helaas vele waterschades door o.a.

  • wasmachines
  • verstopte afvoeren
  • omvallende emmers
  • lekkende daken
  • gebreken aan waterleidingen en/of rioleringen

Ons team is ervaren en werkt met de meest moderne apparatuur en technieken om het probleem op te kunnen sporen. We onderzoeken het probleem, verhelpen dit en zorgen voor herstel.

Lekkage schade herstel

Heeft u te maken met lekkage in huis of in uw bedrijfspand? Dat heeft u al zorgen genoeg. Kies daarom voor een bedrijf dat alles uit handen kan nemen. Van het contact met de verzekeringsmaatschappij tot het herstelwerk. Bij ons kunt u terecht voor het opsporen van het lek, het repareren hiervan en het herstellen van de schade, in overeenstemming met uw verzekeringsmaatschappij.

Oorzaken lekkage schade

Er zijn diverse oorzaken die kunnen zorgen voor lekkage schade in huis. Zo is de badkamer een plek waar dit veel voor komt. Dit heeft namelijk een hoog risico voor vochtplekken en waterschade. Een plat dak of schoorsteen is ook een bekende veroorzaker. Heeft u last van vochtplekken? Waterschade aan het plafond? Schakel ons dan in. Wij voeren onderzoek uit met opgeleid personeel die ervaring hebben met het onderzoeken van de meest lastige lekkages. Heeft het spoed? Dan komen wij snel ter plaatse!

Laat uw reactie achter

Maak a.u.b. uw keuze: