slide slide2

Wanneer u melding maakt van spoedklussen, kleine klussen en/of schade aan gebouwen dan zullen wij zo snel mogelijk de juiste mensen in onze organisatie aansturen.

Wij verzorgen ook het traject wanneer er naar aanleiding van de aangemelde klus een offerte dient opgesteld te worden voor verzekering of eigenaar van het perceel.

Alle meldingen voor Dekker Vastgoedzorg B.V. kunnen worden gestuurd naar:    

info@dekkerbv.eu

Lekkage schade in Amstelveen? Wij komen snel in actie

Lekkage schade in Amstelveen door het regenachtige weer? Wat de oorzaak ook is, Dekker Vastgoedzorg B.V. regelt alles voor u. Om verdere schade te voorkomen is het van belang om bij lekkage zo snel mogelijk in actie te komen. Wanneer u een melding maakt van deze spoedklus, kleine klussen en/of schade aan gebouwen dan zullen wij zo snel mogelijk de juiste mensen in onze organisatie aansturen. Zij komen langs om de situatie te analyseren en een effectief plan op te stellen om dit probleem te verhelpen. Wij regelen alles van A t/m Z: zo onderzoeken we de lekkage, verhelpen deze en maken een offerte voor volledig herstel. Indien wenselijk kunnen we ook voor de communicatie met de verzekeringsmaatschappij zorgen. Door deze werkwijze in combinatie met onze unieke service, scherpe prijzen en betrouwbare vakmensen zijn wij een bekend begrip in de omgeving van Amstelveen.

Lekkage schade in uw woning in Amstelveen

Niemand zit te wachten op lekkage in huis. Vaak wordt dit (grote) probleem pas later opgemerkt. Hierdoor kan het behoorlijk wat schade hebben aangericht. Laat het probleem daarom snel opsporen door onze specialisten. Zij komen langs met modern apparatuur waarmee de lekkage opgespoord kan worden zonder hak- en breekwerk. Dit bespaart u kosten en zorgen. Nadat we dit onderzoek hebben uitgevoerd zullen we toelichten wat de oorzaak is. Aan de hand hiervan adviseren wij op het gebied van herstel.

Dekker verhielp verschillende soorten lekkage in Amstelveen e.o.

Lekkage kan op verschillende plekken voorkomen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Daklekkage
  • Leidinglekkage
  • Badkamerlekkage
  • Plafondlekkage
  • Kelderlekkage
  • Gevellekkage
  • CV lekkage

En nog veel meer. Wat de oorzaak ook is, het team van Dekker Vastgoedzorg B.V. helpt u in Amstelveen en omgeving. Kies voor experts met kennis van zaken. Wij werken veilig en efficiënt. Hierdoor kunt u rekenen op een betaalbare en goede oplossing voor uw lekkage schade.

Waterschade- lekkage schade- Vastgoed zorg Dekker Amstelveen

Laat uw reactie achter