slide slide2

Wanneer u melding maakt van spoedklussen, kleine klussen en/of schade aan gebouwen dan zullen wij zo snel mogelijk de juiste mensen in onze organisatie aansturen.

Wij verzorgen ook het traject wanneer er naar aanleiding van de aangemelde klus een offerte dient opgesteld te worden voor verzekering of eigenaar van het perceel.

Alle meldingen voor Dekker Vastgoedzorg B.V. kunnen worden gestuurd naar:    

info@dekkerbv.eu

Onderhoud aan de ramen en deuren van uw pand(en) uitbesteden?

Onderhoud ramen en deuren - Dekker VastgoedzorgSluiten uw ramen en deuren slecht? Onderhoud aan ramen en deuren van uw pand(en) uitbesteden? Dekker Vastgoedzorg B.V. neemt graag alle zorgen rondom en in vastgoedonderhoud uit handen. Wij zijn inmiddels al vele jaren een vaste en bekende partner voor vele klanten in onze omgeving. Graag spelen wij een grote rol bij:

  • Revitalisering
  • Onderhoud
  • Herontwikkeling
  • Beveiliging
  • Schadeherstel

Onze basis voor een goede samenwerking is heldere communicatie, onderling vertrouwen en een gedetailleerde planning. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan via onze website. Onze service stopt namelijk niet bij alleen onderhoud aan ramen en deuren.

Schilderwerk en onderhoud aan ramen en deuren

Ramen en deuren hebben regelmatig onderhoud nodig. Afhankelijk van uw wensen en de staat voeren wij verschillende werkzaamheden uit. Hierbij valt te denken aan: het repareren van slecht sluitende ramen en deuren en het repareren of vervangen van hang- en sluitwerk. Wij beschikken over een eigen werkplaats met speciale machines om ramen, deuren, kozijnen of gedeeltes hiervan na te kunnen maken. Dit doen wij geheel volgens de originele maatvoering. Het onderhouden van schilderwerk en reinigen behoort ook tot de mogelijkheden. Kozijnen hebben namelijk veel te verduren door blootstelling aan diverse weersomstandigheden in ons land.

Onderhoud aan ramen en deuren voor zakelijk en particulier

Zijn de ramen en deuren toe aan vervanging? Sluiten de deuren van uw bedrijfspand niet gemakkelijk? Voor zowel de zakelijke als particuliere klant staan wij klaar. Wij hebben jarenlange ervaring met onderhoudswerkzaamheden voor particulieren maar ook woningbouwcorporaties en aannemers. Graag zorgen wij ervoor dat uw pand niet alleen mooi is maar ook mooi blijft. Dit doen wij graag langdurig. De meeste samenwerkingen zijn namelijk niet eenmalig. Dit is iets waar wij trots op zijn. Maak kennis met ons bedrijf en onze diensten via onze website of neem gerust eens contact op.

Laat uw reactie achter

Maak a.u.b. uw keuze: