Tekst

Dekker Vastgoedzorg B.V. staat voor snel, professioneel en adequaat handelen.

Dekker Vastgoedzorg B.V logo
Dekker Vastgoedzorg B.V
Slidetekst1

Wanneer u melding maakt van spoedklussen, kleine klussen en/of schade aan gebouwen dan zullen wij zo snel mogelijk de juiste mensen in onze organisatie aansturen.

Dekker Vastgoedzorg B.V logo
Dekker Vastgoedzorg B.V
Slidetekst2

Wij verzorgen ook het traject wanneer er naar aanleiding van de aangemelde klus een offerte dient opgesteld te worden voor verzekering of eigenaar van het perceel.

Dekker Vastgoedzorg B.V logo
Dekker Vastgoedzorg B.V
Slidetekst3

Alle meldingen voor Dekker Vastgoedzorg B.V. kunnen worden gestuurd naar:    

info@dekkerbv.eu

Dekker Vastgoedzorg B.V logo
Dekker Vastgoedzorg B.V
Onderhoud ramen en deuren - Dekker Vastgoedzorg Vinkeveen
Vinkeveen

Onderhoud een ramen, deuren en/of uw gehele pand in Vinkeveen

Onderhoud aan ramen – deuren en meer? Uw woning of bedrijfspand in Vinkeveen in topconditie houden? Dekker Vastgoedzorg B.V. onderhoud graag de kwaliteit van uw vastgoed. Al vele jaren zijn wij dan ook een professionele partner voor vele klanten in de omgeving van Vinkeveen. Met trots hebben wij een vaste tevreden klantenkring opgebouwd waar wij verschillende werkzaamheden voor uitvoeren. Van onderhoud aan ramen en deuren tot aan complete verbouwingen. Wij kunnen zowel contract- als planmatige onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Heeft het spoed? Onze mensen zijn snel ter plaatse om het probleem te verhelpen. Indien er gecommuniceerd moet worden met de verzekeraar regelen wij dit ook. Ongeacht het probleem, wij doen er alles aan om u te ontzorgen.

Reparatie van ramen en deuren in Vinkeveen

Zijn de dorpels van de kozijnen in uw pand in Vinkeveen aan het rotten? Sluiten de ramen en deuren slecht? Ramen, deuren en kozijnen bepalen niet alleen de uitstraling van het pand maar moeten ook gebruiksvriendelijk zijn. Door deze onderdelen periodiek te onderhouden voorkomt u slijtage en/of defecten. U kunt ons inschakelen voor het:

  • Leveren
  • Monteren
  • Reinigen
  • Repareren
  • Onderhouden
  • Renoveren

Van alle soorten ramen en deuren. Dit kunnen wij ter plaatse doen of in onze machinale werkplaats.

Dekker in Vinkeveen staat voor duurzame en goede zorg voor uw vastgoed

Onderhoud van uw vastgoed in Vinkeveen is onze specialiteit. Van schilderwerk tot betonherstel en onderhoud aan badkamers en keukens. Wij werken samen met een team gedreven en ervaren medewerkers. Graag werken wij samen uw wensen te realiseren. Hierbij houden we rekening met duurzaamheid en bescherming van uw pand. Of het nu gaat om kleine of grote opdrachten, wij maken en houden uw pand een fijne plek om te wonen en/of werken.

Meer informatie, advies of een offerte? Vraag deze aan via onze website. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Neem contact op

Dekker Vastgoedzorg B.V logo
Dekker Vastgoedzorg B.V

Stel uw vraag

Onderhoud ramen en deuren | Vinkeveen