slide slide2

Wanneer u melding maakt van spoedklussen, kleine klussen en/of schade aan gebouwen dan zullen wij zo snel mogelijk de juiste mensen in onze organisatie aansturen.

Wij verzorgen ook het traject wanneer er naar aanleiding van de aangemelde klus een offerte dient opgesteld te worden voor verzekering of eigenaar van het perceel.

Alle meldingen voor Dekker Vastgoedzorg B.V. kunnen worden gestuurd naar:    

info@dekkerbv.eu

Vastgoedzorg van Dekker voor een professioneel resultaat

Vastgoedzorg Dekker - Vastgoedzorg installatiesVastgoedzorg komt in velen vormen, maar één ding staat vast: Dekker Vastgoedzorg is de professionele en adequate partner als het gaat om de volgende werkzaamheden aan uw pand:

  • Vernieuwen
  • Verbouwen
  • Onderhouden
  • Herstellen

Dekker voor uw vastgoedzorg

Vastgoedzorg van Dekker is mogelijk door alle vakmanschappen onder één dak te hebben. We zijn in te zetten voor velen verschillende diensten. Door Dekker als partner te kiezen voor uw vastgoed update en/of verzorging, kunnen wij potentiële stress voorkomen. Dit doen we door relatief onbekende zaken voor u te regelen.

Vastgoedzorg: advies en ondersteuning op elk gebied

Als vastgoedverzorger bieden wij u hulp en advies op financieel en praktisch gebied bij een project in en rondom uw huis of bedrijfspand. We zien vaak dat mensen graag onderhoud plegen aan een kantoorpand, een appartement renoveren, een geheel pand laten verven of alles tegelijk, maar niet weten waar te beginnen. Het is lastig overzicht te houden over iets wat je zelf niet regelmatig doet. Een expert inschakelen kan dan een grote hulp zijn. Zowel op gebied van tijdsplanning, financieel inzicht en de juiste connecties. Dekker Vastgoedzorg kan deze rol voor u vervullen.

Dekker vastgoedzorg vormt een team samen met u

Als opdrachtgever voor een vastgoedzorgklus werken de professionals van Dekker met u samen om de klus zo netjes en soepel mogelijk af te ronden. Wij gaan graag met u in overleg om de opdracht te bespreken. We delen onze kennis en ervaring met u. Dekker Vastgoedzorg is de overkoepelende eenheid van uw vastgoedzorgklus!

Een opknapbeurt van uw eigen pand is soms noodzakelijk of doet het aanzien van het gebouw gewoon goed. Vastgoedzorg is niet alleen een muurtje verven, vastgoed zorg is het hele project, het pand verven, de kozijnen vervangen en het voorzien van een nieuwe keuken. Dit kan best veel geregel met zich meebrengen en dus kan een extra handje van een ervaren vastgoedverzorger geen kwaad.

Neem contact op met Dekker Vastgoedzorg voor een expert bij uw klus.

Laat uw reactie achter

Maak a.u.b. uw keuze: