Tekst

Dekker Vastgoedzorg B.V. staat voor snel, professioneel en adequaat handelen.

Dekker Vastgoedzorg B.V logo
Dekker Vastgoedzorg B.V
Slidetekst1

Wanneer u melding maakt van spoedklussen, kleine klussen en/of schade aan gebouwen dan zullen wij zo snel mogelijk de juiste mensen in onze organisatie aansturen.

Dekker Vastgoedzorg B.V logo
Dekker Vastgoedzorg B.V
Slidetekst2

Wij verzorgen ook het traject wanneer er naar aanleiding van de aangemelde klus een offerte dient opgesteld te worden voor verzekering of eigenaar van het perceel.

Dekker Vastgoedzorg B.V logo
Dekker Vastgoedzorg B.V
Slidetekst3

Alle meldingen voor Dekker Vastgoedzorg B.V. kunnen worden gestuurd naar:    

info@dekkerbv.eu

Dekker Vastgoedzorg B.V logo
Dekker Vastgoedzorg B.V
Vastgoedzorg Dekker - Vastgoedzorg in Vinkeveen e.o.
Vinkeveen

Vastgoedzorg nodig in Vinkeveen?

Vastgoedzorg Dekker is er voor iedereen in de omgeving van Vinkeveen. Of u nu uw huis wilt renoveren of verbouwen of wanneer uw bedrijfspand toe is aan een opknapbeurt. Vastgoedzorg Dekker staat klaar voor deze (verbouw)projecten.

Vastgoed zijn waardevaste panden waar u vaak ook nog graag gebruik van maakt, zij het als huis zijnde of als kantoor of werkplaats. Nu dient er wel goed gezorgd te worden voor het vastgoed. Met de juiste verzorging van uw pand in Vinkeveen is het pand én waardevast of zelf waarde verhogend en dus financieel aantrekkelijk en daarbij biedt het pand u dan meer comfort en minder stress.

De mogelijkheden bij vastgoedzorg in Vinkeveen

Vastgoedzorg is overkoepelend. Het is de verzorging van uw pand na een inbraak, het renoveren van een verouderd deel van het pand of het uitbreiden en verbeteren van het pand dankzij verbouwingen.

Zo kan een mogelijke vastgoedzorg opdracht zijn om beton te herstellen. Beton is vaak de basis van een pand maar kan ook gaan rotten. Dit tast de wapening en dus de fundering van het pand aan. Door hier snel op in te spelen kan het rotten tegen worden gegaan.

Maar ook onderhoud aan kozijnen is een van de vastgoedzorgdiensten die Dekker Vastgoedzorg u in Vinkeveen aan kan bieden. Zeker houten kozijnen zijn onderhevig aan weer en wind en worden in de loop der tijd slechter. Dekker Vastgoedzorg staat voor een professionele en adequate afhandeling. Dus uw verouderde en verslechterde kozijnen zullen wij op professionele wijze repareren of vervangen waar nodig.

Vinkeveen kiest voor vastgoedzorg van Dekker

In Vinkeveen hebben wij al enkele vastgoedzorgklussen op onze naam staan. Waaronder de zojuist genoemde voorbeelden van vastgoedverzorging. Verder hebben we in Vinkeveen ook het vervangen/ plaatsen van badkamers, keukens en elektrische systemen waren opdrachten die wij uitvoerden.

Heeft u een vraag, bent u op zoek naar advies of wilt een opdracht doorgeven? Neem dan contact op met Dekker Vastgoedzorg!

Neem contact op

Dekker Vastgoedzorg B.V logo
Dekker Vastgoedzorg B.V

Stel uw vraag

Vastgoedzorg | Vinkeveen